HTML

Befektetés - Befektetési tanácsadás - Befektetések

Minden ami befektetés. Befektetési alapok, ingatlan, arany, tőzsde, pénzügyi befektetések. Befektetési tanácsadás és a lehetőségek az Ön pénzügyi tanácsadójának segítségével.

Linkcsere partnereket keresünk

A blog linkcsere partnereket keres. Jelentkezz bátran az info@magannyugdijpenztarak.hu e-mail címen.

Linkblog

Tőzsde és valuta árfolyamok

2009.12.18. 20:51 Befektetés

Érdekesen alakulnak a tőzsdei hírek. Szépen bandukol fölfelé az EUR, lassan megint a 280-at csapdossa, írja a valutaárfolyamok.hu. Ez persze sok érdekes lehetőséget tartogat magában és most nem elsősorban a forex brókerekre gondolok.

Ez befolyásolhatja a kölcsönök törlesztését, illetve a befeketések hozamainak alakulását is. Esetleg ha kombinált, unit linked termékünk van, azaz ha a hitel meg van kombinálva befektetéssel is akkor duplán érdekes ez számunkra.

A tőzsde is halad a maga útján, most éppen esik, lehet ez sokminden miatt, akár a Dubai hitelválság vagy a korábbi túlzott optimizmus miatt. Könnyen lehet hogy kezdődik az újabb lufifújás ami egy újabb válságot jelentene. Egyelőre az ügyfeleim pénzét, a korábbi hónapok kockázatvállalásai után (amik azért elég jól bejöttek), most újra biztonságos eszközökbe raktam. Kivárásra játszom, meglátjuk mi lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: biznisz befektetés

A bejegyzés trackback címe:

https://befektetesitanacsadas.blog.hu/api/trackback/id/tr341607741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása