HTML

Befektetés - Befektetési tanácsadás - Befektetések

Minden ami befektetés. Befektetési alapok, ingatlan, arany, tőzsde, pénzügyi befektetések. Befektetési tanácsadás és a lehetőségek az Ön pénzügyi tanácsadójának segítségével.

Linkcsere partnereket keresünk

A blog linkcsere partnereket keres. Jelentkezz bátran az info@magannyugdijpenztarak.hu e-mail címen.

Linkblog

Befektetési tanácsadás INGYENESEN!

2010.07.02. 13:22 Befektetés

Újabb ingyenes befektetési tanácsadás szolgáltatások érhetőek el az interneten. Gombamód szaporodnak ezek a cégek, érdemes ezért bemutatni hogy mit tudnak és hova érdemes fordulni.

Az egyik ilyen cég ingyenes befektetési tanácsok nyújtását vállalja, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Befektetés összehasonlítás, a személyre szabott lehetőségek elemzése és további opciók állnak rendelkezésre az ügyfelek számára. Az arany, olaj és egyéb nyersanyagokba való invesztálás kérdésében is tudnak tanácsot adni.

Pénzügyi befektetések terén azonban ez az oldal jobb. Ingatlan alapok, tőzsde és ami a legfontosabb: nemzetközi lehetőségek. Euróban már most érdemes gondolkodni, hiszen 5 éven belül az lesz a fizetőeszközünk és akkor a kamatok talán 3% körül lesznek, míg most, forintban befektetve, ennél jóval magasabb hozamok érhetőek el.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://befektetesitanacsadas.blog.hu/api/trackback/id/tr502125208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása